Essentiële olie van tijm

€2,15

Essentiële olie van tijm

Essentiële olie van witte tijm wordt met stoom gedestilleerd uit kruidentijm. Essentiële olie van tijm wordt veel gebruikt in zepen, shampoos en cosmetica.

Essentiële olie van tijm is licht tot geel van kleur met een aardse, grasachtige geur.

Essentiële olie van tijm is een fantastische natuurlijk ingrediënt, maar moet met een beetje voorzichtigheid worden gebruikt. Essentiële oliën kunnen de huid gevoelig maken en mogen niet rechtstreeks op de huid worden aangebracht of geconsumeerd. Raadpleeg voor gebruik een arts als u zwanger bent en houd het altijd buiten het bereik van kinderen.